Acasa

Poza profil

Va invit sa ne cunoastem mai bine.

Pentru a vedea pregatirea mea profesionala puteti accesa pagina „Despre mine”. Va ajuta sa va conturati o prima imagine, inaintea oricarei intalniri.

Modul în care putem interactiona este descris pe scurt in pagina „Servicii și tarife”. Sunt sintetizate ariile mele de competenta profesionala si cum putem ajunge sa identificam impreuna ce aveti nevoie si daca eu sunt persoana care va poate ajuta.

Am raspuns la cateva nedumeriri intalnite des in sectiunea „Intrebari frecvente”. Nu ezitati sa ma contactati daca aveti mai multe intrebari.

Sectiunea Articole cuprinde pareri personale bazate pe cunostintele si experienta acumulate. Ele nu inlocuiesc în nici o situatie discutiile cu un psiholog / consultant HR. Va pot ajuta sa aveti acces la diverse informatii și indicatii de exercitii cu caracter general. Va sfatuiesc sa apelati la un psiholog / consultant HR atunci cand doriti sa analizati situatia dumneavoastra particulara. Astfel vor putea fi luate in calcul toate elementele care va sunt specifice și va definesc unicitatea.
Textele și pozele imi apartin si pot fi reproduse doar cu acordul meu.

Modul in care va este protejata identitatea și intimitatea, atat in intalnirile fata in fata cat si prin folosirea formularului de contact, este detaliat in „Reguli de confidentialitate”. Imi doresc sa creez premisele unei relationari deschise, bazata pe incredere si pe respectarea valorilor personale. Va stau la dispozitie pentru orice alte intrebari astfel încat sa va simtiti securizat (a).

Doriti sa aflati mai multe detalii? In sectiunea „Contact” puteti alege modalitatea dorita pentru a-mi pune mai multe intrebari. Va voi raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Mihaela Vulpe

Arata si celorlalti: